آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و 2 سینی شیرینیپزی را به اندازه 25×35 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه تخممرغها و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود و بعد پودر بادام، آرد و کره را به آن اضافه کنید.
حالا سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و شکر را کم کم افزوده و مخلوط نمائید.
اکنون مرنگ حاصل را به مایه فراهم کرده بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید. سپس این مایه را به طور مساوی در دو سینی بریزید و کیکها را به مدت 7 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کیکها خنک شدند، آنها را از سینی جدا کنید و هر کدام را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس قهوه را در آب جوش حل کنید و بگذارید تا خنک شود.
آنگاه روی یکی از کیکها را با محلول قهوه مرطوب کنید، رویش کرم قهوه بمالید و بعد با کرم گاناش بپوشانید. اینک لایه دیگر کیک را روی گاناش بگذارید و به مدت 10 دقیقه در یخچال بگذارید.
این کار را تکرار کنید تا همه لایههای کیک روی هم قرار بگیرید. سپس کیک را دستکم 3 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد مواد رویه را روی کیک بریزید و آن را دوباره در یخچال بگذارید تا شکلات ببندد.
اینک کیک را با چاقوی داغ برش دهید.
روش تهیه کرم قهوه:
شیر، شکر و قهوه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود.
آنگاه زرده تخممرغ را با همزن دستی بزنید و آن را کم کم به مخلوط شیر گرم بیفزائید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.
سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. اکنون کره را با همزن برقی بزنید و مایه فراهم کرده را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا کرم مناسبی حاصل شود.
روش تهیه کرم گاناش:
شکلات را به روش بنماری آب کنید و خامه را گرم نمائید. آنگاه شکلات و خامه را با هم مخلوط کنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.
روش تهیه مواد رویه:
کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید، تا شکلات آب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد، آن را مصرف کنید.