آشپزباشی
طرز تهیه کیک میوه ادویهای
قالبی به اندازه 18×28 سانتیمتر را چرب كنید. كف و دیواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، آرد ذرت، شكر و كره سرد را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا با هم مخلوط شوند. آنگاه زرده تخم مرغ را اضافه كنید تا خمیری یكنواخت به دست بیاید.
بعد خمیر را درون قالب پهن كنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. اكنون رویه را روی خمیر بریزید و در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بهمدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن، آن را با پودر شكر تزئین نمائید.
روش تهیه لایه رویه: كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آنگاه تخم مرغ را بیفزائید. حالا آرد الككرده، بیكینگپودر، پودر كاكائو، دارچین و میوههای تازه را بیفزائید.