Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

كلبه شكلاتی

كلبه شكلاتی

shooroshirin5

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

شكلات سفید آبكرده حدود 2 كیلوگرم

 

پاستیل میوه‌ای (مانند تصویر) به میزان لازم

 

ترافل تزئینی به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

شكلات را روی كاغذ روغنی و یا صفحه‌های طرح‌دار مخصوص شكلات بریزید. به گونه‌ای كه ضخامت شكلات حدود 3 میلیمتر باشد. آن‌گاه صبر كنید تا شكلات كاملا ببندد و سفت شود.

حالا الگوی كلبه را روی شكلات بگذارید و مطابق آن، اجزای كلبه را از شكلات ببرید.

بهتر است برای اینكار از كاتر بهره بگیرید و یا از چاقوی تیز استفاده كنید.

به تعداد مشخص شده‌ی هر الگو دقت نمائید و بطور مثال از الگوی دیواره‌ی كلبه 2 بار استفاده كنید.

اكنون قدری شكلات آبكرده و خنك شده را در قیف كاغذی بریزید، صفحه‌ی مناسب و زیبائی را بردارید و دیواره‌ی كلبه و قسمت جلو و پشت آن را روی این صفحه با شكلات، به هم بچسبانید.

آن‌گاه صبر كنید تا شكلات كاملا سفت شود. حال سقف كلبه را در جایش بگذارید و با شكلات به دیواره‌ها بچسبانید. اینك دودكش كلبه را در بالای سقف شیب‌دار نصب كنید.

اندكی شكلات سیاه آبكرده در قیف كاغذی بریزید و اطراف پنجره‌ها و در كلبه را با آن بیارائید.

لبه‌ی پنجره‌ها را با آیسینگ رویال سبزرنگ و قرمزرنگ به شكل برگ و گل تزئین كنید و برای زیباتر شدن كلبه از پاستیل (مطابق شكل) بهره بگیرید.

می‌توانید این كلبه‌ی شكلاتی را در رنگ‌های مختلف بسازید و به عزیزان‌تان هدیه دهید.

یادآوری: برای تهیه‌ی آیسینگ رویال، یك عدد سفیده‌ی تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آن‌گاه 75‌گرم پودر شكر را كم‌كم به آن بیفزائید و با سرعت متوسط همزن برقی بزنید.

سپس یك‌چهارم قاشق چایخوری وانیلین به آن اضافه كنید. حالا قدری از كرم را به رنگ سبز و باقیمانده را به رنگ قرمز در‌آورید.

 

برچسب ها: انواع کیککیک شکلاتیآموزش کیککیک و شیرینیآموزش قنادیدستور کیکآیسینگكلبه شكلاتی تعداد بازديد: 4227 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟