آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازه10 ×23 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد تخممرغها را یکییکی بیفزایید و مخلوط کنید.
همچنین نگاه کنید: خرید کتاب آموزش شیرینی و کیک
سپس مخلوط الک کرده آرد، نمک و بیکینگپودر را همراه با شیر به طور یکدرمیان به مایه فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی یک ساعت در فر بپزید. اکنون کیک را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.
اینک برآمدگی روی کیک را با چاقوی تیز ببرید و کیک را از ارتفاع به دو قسمت برش دهید. آنگاه یکی از لایههای کیک را روی ظرف مناسب و زیبایی بگذارید و رویش اندکی خامه فرم گرفته بمالید.
سپس روی خامه را با تمشک بپوشانید و بعد لایه دوم کیک را رویش بگذارید. حالا اندکی خامه روی کیک بمالید و آن را با خمیر مارسیپان بپوشانید. اکنون روی کیک را با خامه، تمشک و برگ نعنا بیارائید.
یادآوری: فرامبوز در فرانسوی به تمشک (رزبری) raspberry گفته میشود و این کیک از کیکهای معروف فرانسوی است.