روشتهیه
گردو ها را نگينی خرد کنيد. قالب گرد ميان تهی با قطر حدود 26 سانتی متر را با روغن مايع کاملاً چرب کنيد. سپس کليه مواد سس شکلاتی بجز گردو و شکلات را در قابلمه کوچکی ريخته و روی حرارت ملايم قرار دهيد و هم بزنيد تا صرفاً کره آب شده و مواد يکدست شود، ولی نجوشد. سپس آنرا از روی حرارت برداشته و بلافاصله شکلات خرد کرده را اضافه کرده و هم بزنيد تا آب شود، سپس گردو را نيز بيفزائيد. تا اين سس داغ است آنرا در قالب بريزيد و گردو ها را يکدست کف قالب پخش کرده و قالب را کنار بگذاريد. فر را روی دمای 180 درجه فرهای گازی و طبقه وسط (يا يک طبقه بالاتر) تنظيم کنيد. آرد و بيکينگ پودر را با هم الک کنيد و کنار بگذارید. کره و شکر را همزده، سپس تخم مرغها را اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس به ترتيب شربت، شير و در آخر آرد را نيز اضافه کنيد و اين مواد را به آرامی در قالب روی سس شکلات پخش کنيد و به مدت حدود 35 دقيقه در فر آماده طبخ کنيد. پس از پخت، 5 دقيقه آنرا کنار بگذاريد، سپس روی توری سيمی برگردانده اما قالب را تا 5 دقيقه ديگر روی آن قرار دهيد. بعد از 5 دقیقه میتوانید قالب را از روی کیک بردارید و بعد از خنک شدن کیک را سرو کنید.