Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 22 مهر 1403 - 17:12

کيک برگردان شکلات

کيک برگردان شکلات

shooroshirin

0 0

متوسط

35 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره يا مارگارين  نرم.........................100 گرم

 شکر، ترجيحاً قهوه ای....................100 گرم

آرد.................130 گرم

تخم مرغ...............2 عدد

شير.............2 قاشق غذاخوری

شربت ذرت يا عسل.....................یک قاشق غذاخوری

بيکينگ پودر...............یک قاشق مرباخوری

 

مواد لازم جهت سس شکلات :

پودر کاکائو .....................    یک قاشق مرباخوری سر پر

کره...............20 گرم

شکر..................20 گرم

شربت ذرت يا عسل.....................2 قاشق غذاخوری

شير...............یک قاشق غذاخوری

شکلات تيره................20 گرم

گردو(فندق يا بادام )...................50 گرم

 

روش‌تهیه

گردو ها را نگينی خرد کنيد. قالب گرد ميان تهی با قطر حدود 26 سانتی متر را با روغن مايع  کاملاً چرب کنيد. سپس کليه مواد سس شکلاتی بجز گردو و شکلات را در قابلمه کوچکی ريخته و روی حرارت ملايم قرار دهيد  و هم بزنيد تا صرفاً کره آب شده و مواد يکدست شود، ولی نجوشد. سپس آنرا  از روی حرارت برداشته و بلافاصله شکلات خرد کرده را اضافه کرده و هم بزنيد تا آب شود، سپس گردو را نيز بيفزائيد. تا اين سس داغ است آنرا در قالب بريزيد و گردو ها را يکدست کف قالب پخش کرده و قالب را کنار بگذاريد. فر را روی  دمای 180 درجه فرهای گازی و طبقه وسط (يا يک طبقه بالاتر) تنظيم کنيد.  آرد و بيکينگ پودر را با هم الک کنيد و کنار بگذارید. کره و شکر را همزده، سپس تخم مرغها را اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس به ترتيب شربت، شير و در آخر آرد را نيز اضافه کنيد و اين مواد را به آرامی در قالب روی سس شکلات پخش کنيد و به مدت حدود 35 دقيقه  در فر آماده طبخ کنيد. پس از پخت، 5 دقيقه آنرا کنار بگذاريد، سپس  روی توری سيمی برگردانده اما قالب را تا 5 دقيقه ديگر روی آن قرار دهيد. بعد از 5 دقیقه میتوانید قالب را از روی کیک بردارید و بعد از خنک شدن کیک را سرو کنید.

برچسب ها: کیککیک شکلاتیگردوشکر قهوه ایقالب کیکمارگارينپودر کاکائو تعداد بازديد: 255 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است