آشپزباشی –افسانه ظروفی
تخممرغها و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آنگاه كره و هل را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا گلاب را درون مایه بریزید و بعد آرد و بیكینگپودر را به آن اضافه كنید.
اكنون همزن را خاموش كنید و بادام را درون مایه كیك بریزید و مخلوط نمائید. مایه را در قالبهای كوچك به گنجایش 60 میلیلیتر بریزید و مراقب باشید كه یك سوم از حجم قالب خالی بماند تا كیك جای پف كردن داشته باشد.
قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، كیكها را بپزید. سپس صبر كنید كیكها در قالب خنك شوند و بعد شربت داغ را رویشان بریزید و بگذارید شربت به خورد كیك برود. اینك كیكها را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیه شربت: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه گلاب و عسل را بیفزائید و بعد از چند جوش شربت را از روی حرارت بردارید.
یادآوری1: میتوانید روی كیكها را با حلوا و پرك بادام بیارائید.
یادآوری 2: میتوانید این كیك را در سینی به اندازه 20×30 سانتیمتر نیز تهیه كنید و بعد به شكل لوزی ببرید.