آشپزباشی - کیک خرما
هسته خرما را درآورید و خرما را در 400 میلیلیتر آب جوش خیس کنید تا نرم شود.
آنگاه این مخلوط را از صافی رد کنید تا پوست خرما گرفته شود حالا فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتيگراد گرم کنید و کف قالب را به اندازه 24 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ و دیوارههای قالب را با روغن چرب کنید.
سپس آرد، بیکینگپودر، بیکینگسودا و گردو را درون کاسه مناسبی بریزید و مخلوط سازید.
اکنون تخممرغها، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد کره را در دو نوبت افزوده و مخلوط کنید.
آنگاه شهد خرمای فراهم کرده را بیفزائید و بعد مخلوط آرد را درون این مایه بریزید و هم بزنید.
حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-45 دقیقه در فر بپزید. کیک را 15 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آن را از قالب جدا کنید.
اکنون روی کیک را با پودر شکر و خرما یا چیپس خرما بیارائید.