Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:59

کیک خرما

کیک خرما

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

خرما (رطب  20 عدد

آب‌جوش 400میلی‌لیتر

آرد الک کرده 300  گرم

بیکینگ سودا یک‌هشتم

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

گردوی خرد کرده  60 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

شکر 250 گرم

وانیلین  یک‌هشتم قاشق چایخوری

کره نرم شده  100 گرم

آشپزباشی - کیک خرما

هسته خرما را درآورید و خرما را در  400 میلی‌لیتر آب جوش خیس کنید تا نرم شود.

آن‌گاه این مخلوط را از صافی رد کنید تا پوست خرما گرفته شود حالا فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتيگراد گرم کنید و کف قالب را به اندازه 24 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ و دیواره‌های قالب را با روغن چرب کنید.

سپس آرد، بیکینگ‌پودر، بیکینگ‌سودا و گردو را درون کاسه مناسبی بریزید و مخلوط سازید.

اکنون تخم‌‌مرغ‌ها، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد کره را در دو نوبت افزوده و مخلوط کنید.

آن‌گاه شهد خرمای فراهم کرده را بیفزائید و بعد مخلوط آرد را درون این مایه بریزید و هم بزنید.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-45 دقیقه در فر بپزید. کیک را 15 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آن را از قالب‌ جدا کنید.

اکنون روی کیک را با پودر شکر و خرما یا چیپس خرما بیارائید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیکیک خرماکیک خونگیعارفه ابن الرضاکیک خوشمزه خونگیطرز تهیه کیک خرمامواد لازم برای تهیه کیک خرما تعداد بازديد: 1377 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است