Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:11

کیک شکلات و کدو حلوایی

کیک شکلات و کدو حلوایی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

خمیر تارت  200 گرم

کدو حلوایی  400 گرم

شکر  80 گرم

کره  50 گرم

تخم‌مرغ  1 عدد

آرد  0 گرم

پودر کاکائو  16 گرم

بیکینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

نمک  1 پینچ

آشپزباشی - افسانه ظروفی

خمیر تارت را فراهم کنید و در کیسه نایلونی در یخچال بگذارید. آن‌گاه کدو حلوایی را بشوئید، پوستش را بگیرید و خرد کنید.

سپس کدو حلوایی را 10 دقیقه روی بخار آب جوش بپزید و مراقب باشید که خیل نرم نشود!

حالا یک سوم از کدو حلوایی را جدا کنید و کنار بگذارید و باقمیانده آن را 20 دقیقة دیگر بپزید تا کاملا نرم شود.

اکنون کدو حلوایی کاملا پخته را پوره کنید و خمیر تارت را به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و در قالب پای به قطر 23 سانتیمتر پهن نمائید.

آن‌گاه شکر و کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا 100 گرم از پورهکدو حلوایی را درون این مایه بریزید و هم بزنید.

سپس مواد خشک را الک کنید و به مایة فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید.

اینک مایة کیک را در قالب روی خمیر تارت بریزید و کدو حلوایی نیم‌پز را روی آن بچینید.

اکنون کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد بپزید.

برای تهیه خمیر تارت، 100 گرم کره نرم شده را همراه با 80 گرم شکر دانه ریز و اندکی وانیل با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه یک عدد تخم‌مرغ به آن بیفزائید و بعد 180 گرم آرد الک کرده را همراه با یک پینچ نمک به این مخلوط بیفزائید تا خمیر شود.

سپس خمیر به دست آمده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادهمصرف شود.

برچسب ها: کیکچیز کیککیک شکلاتیکیک کدو حلواییآشپزباشیشور و شیرینکیک شکلات و کدو حلوایی تعداد بازديد: 996 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است