آشپزباشی - افسانه ظروفی
خمیر تارت را فراهم کنید و در کیسه نایلونی در یخچال بگذارید. آنگاه کدو حلوایی را بشوئید، پوستش را بگیرید و خرد کنید.
سپس کدو حلوایی را 10 دقیقه روی بخار آب جوش بپزید و مراقب باشید که خیل نرم نشود!
حالا یک سوم از کدو حلوایی را جدا کنید و کنار بگذارید و باقمیانده آن را 20 دقیقة دیگر بپزید تا کاملا نرم شود.
اکنون کدو حلوایی کاملا پخته را پوره کنید و خمیر تارت را به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و در قالب پای به قطر 23 سانتیمتر پهن نمائید.
آنگاه شکر و کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغ را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا 100 گرم از پورهکدو حلوایی را درون این مایه بریزید و هم بزنید.
سپس مواد خشک را الک کنید و به مایة فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید.
اینک مایة کیک را در قالب روی خمیر تارت بریزید و کدو حلوایی نیمپز را روی آن بچینید.
اکنون کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد بپزید.
برای تهیه خمیر تارت، 100 گرم کره نرم شده را همراه با 80 گرم شکر دانه ریز و اندکی وانیل با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه یک عدد تخممرغ به آن بیفزائید و بعد 180 گرم آرد الک کرده را همراه با یک پینچ نمک به این مخلوط بیفزائید تا خمیر شود.
سپس خمیر به دست آمده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادهمصرف شود.