آشپزباشی - محیا ربیعی
طرز تهیه کیک کدو سبز:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش 2 لیتر با اسپری روغن چرب سازید و آردپاشی کنید.
آنگاه آرد، بیکینگپودر، دارچین، پودر هل، جوز هندی و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس کدوها را با رنده درشت، رنده کنید و آب کدوها را بگیرید.
حالا کدو، تخممرغها، شکر، کره، پوست پرتقال و آب پرتقال را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا تخممرغها کمرنگ و سبک شوند.
حالا مواد خشک را به این مایه بیفزائید و به کمک لیسک هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی1 ساعت یا تا زمانیکه کیک کدو سبز طلائی رنگ شود، در فر بپزید کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.
حالا روی کیک کدو سبز قدری پودر شکر بپاشید.