تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک توت جنگلی
برای پخت این کیک، فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 26 سانتیمتر، چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه وانیلین و تخممرغها را بیفزائید و همزدن را پیوسته ادامه دهید تا مایه، غلیظ و یكنواخت شود. حالا مواد خشك و شیر را بهطور یك در میان به مایهی تخممرغی بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس مایهی فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، در فر بپزید. كیك را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و از ارتفاع به سه قسمت مساوی ببرید.
اكنون روی هر لایهی كیك اندكی از مخلوط خامه و مارمالاد بمالید و قدری توت جنگلی یا آلبالوی هسته گرفته بگذارید. لایههای كیك را روی هم قرار دهید و رو و اطراف كیك را با خامهی مخلوط با مارمالاد، بپوشانید. اینك كیك را روی دیس زیبائی بگذارید و با میوه و برگ نعنا بیارائید.