Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:11

كیك توت جنگلی | طرز تهیه کیک

كیك توت جنگلی | طرز تهیه کیک

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 مواد لازم جهت پخت کیک توت جنگلی

كره‌ی نرم 100 گرم

 

شكر ریز 100 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد 175 گرم

 

نمك یك پینچ

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

شیر 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

خامه‌ی فرم گرفته 200 گرم

 

مارمالاد آلبالو یا توت‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

توت جنگلی یا آلبالو حدود 150 گرم

 

برگ نعنا برای تزئین به میزان لازم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 طرز تهیه کیک توت جنگلی

برای پخت این کیک، فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب كمر‌بندی را به قطر 26 سانتیمتر، چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه وانیلین و تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و همزدن را پیوسته ادامه دهید تا مایه، غلیظ و یكنواخت شود. حالا مواد خشك و شیر را به‌طور یك در میان به مایه‌ی تخم‌مرغی بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس مایه‌ی فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، در فر بپزید. كیك را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و از ارتفاع به سه قسمت مساوی ببرید.

اكنون روی هر لایه‌ی كیك اندكی از مخلوط خامه و مارمالاد بمالید و قدری توت‌ جنگلی یا آلبالوی هسته گرفته بگذارید. لایه‌های كیك را روی هم قرار دهید و رو و اطراف كیك را با خامه‌ی مخلوط با مارمالاد، بپوشانید. اینك كیك را روی دیس زیبائی بگذارید و با میوه و برگ نعنا بیارائید.

 

برچسب ها: کیکپخت کیکطرز تهیه کیکكیك توت جنگلیکیک با توت جنگلیکیک توتکیک خامه ایطرز تهیه کیک توت جنگلیدرست کردن کیک توت جنگلی تعداد بازديد: 1893 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است