آشپزباشی - افسانه ظروفی:
روش تهیه
فر (تاون) را با دماي 081 درجهي سانتيگراد گرم كنيد و قالب ميانتهي را به گنجايش 5پيمانه چرب نمائيد. كره و شكر قهوهاي را با همزن برقي بزنيد تا سبك و كرم مانند شود. آنگاه تخممرغها را يكي يكي بيفزائيد و خامه را اضافه كنيد. سپس آرد، بيكينگپودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط و الك كنيد و آن را به مايهي فراهم كرده بيفزائيد. مايهي حاصل را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 04-54 دقيقه، در فر بپزيد. حالا كيك را روي پنجرهي سيمي بگذاريد تا خنك شود. بعد كرم گاناش را روي كيك بريزيد. اكنون كيك را براي پذيرائي روي ديس زيبائي بگذاريد و در صورت دلخواه با انگور جنگلي يا ميوهي دلخواهتان بيارائيد.
روش تهيهي كرم گاناش: شكلات، و خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بخار آبجوش قرار دهيد تا كرم صاف و يكدستي حاصل شود.
یادآوری
ميتوانيد كرم گاناش را با شكلات سفيد نيز تهيه كنيد. در اين صورت از 2قاشق سوپخوري كره نيز در كرم گاناش استفاده كنيد. همچنين ميزان شكلات سفيد را تا 052 گرم افزايش دهيد.