تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالب 12 تائی كاپكیك را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. آنگاه كره، شكر و اسانس بادام را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا شیر را درون مایه فراهم كرده بریزید و پس از آن، مواد خشك را افزوده و مخلوط نمائید. اكنون مایه حاصل را درون كپسولها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر بپزید. اینك بگذارید كیكها خنك شوند و رویشان مارمالاد بمالید. آنگاه قدری از خمیر فوندانت را به رنگ دلخواهتان درآورید و روی سطح پودر شكر پاشیده به ضخامت 2-3 میلیمتر باز كنید.
سپس با برشگر، دایرههائی از خمیر ببرید و روی كیكها را با آن بپوشانید. حال از خمیر سفیدرنگ فوندانت، گل و برگ بسازید و آنها را با رویال آیسینگ، به كیك بچسبانید. اكنون كیكهای فنجانی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.
روش تهیه خمیر فوندانت: 480 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را در كاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید. آنگاه 3 قاشق سوپخوری آب را در كاسة كوچكی بریزید و 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را به آن بیفزائید و به روش بنماری حل كنید. سپس 2 قاشق چایخوری گلیسیرین، 2 قاشق سوپخوری گلوكز و قدری اسانس دلخواهتان را به محلول ژلاتینی اضافه كنید و آن را در پودر شكر بریزید.
حالا با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. خمیر را در كیسه نایلونی نگه دارید تا خشك نشود!
روش تهیه رویال آیسینگ: یك عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه 70 گرم پودر شكر نرم را كمكم به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید. سپس یك قاشق چایخوری آبلیموی تازه به آن اضافه نمائید.
یادآوری: مارمالاد زردآلو را قبل از مصرف، اندكی گرم كنید و بعد آن را از صافی عبور دهید تا كاملا صاف و یكدست شود.