آشپزباشی- افسانه ظروفی
كره و پنیر را در كاسهی مناسبی بریزید، شكر و وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكی یكی اضافه كنید و همزدن را ادامه دهید.
سپس آرد، بیكینگپودر و نمك را با هم مخلوط كنید و پس از الك كردن، به مایه بیفزائید. حالا مایه را سه قسمت كنید و در سه كاسهی جداگانه بریزید.
به یك قسمت رنگ صورتی را بیفزائید و به قسمت دیگر مخلوط پودر كاكائو و شیر را اضافه كنید. قسمت دیگر را نیز ساده نگه دارید.
اینك به كمك قاشق بستنی هر سه رنگ مایهی كیك را در قالب میان تهی چربكرده به گنجایش 5 پیمانه بریزید و با نوك چاقو رنگهای مختلف مایهی كیك را قدری مخلوط كنید تا به شكل مرمری درآید.
آنگاه كیك را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم شده با دمای
180 درجهیسانتیگراد بپزید و همینكه كیك خنك شد، روی دیس زیبائی بگذارید.