Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

كیك مرمری

كیك مرمری

shooroshirin5

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

كره 250 گرم

 

پنیر ماسكارپونه 250 گرم

 

شكر 300 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

آرد 330 گرم

 

بیكینگ‌پودر دو و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك یك پینچ

 

رنگ صورتی خوراكی به میزان لازم

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

كره و پنیر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، شكر و وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی ‌یكی اضافه كنید و همزدن را ادامه دهید.

سپس آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را با هم مخلوط كنید و پس از الك كردن، به مایه بیفزائید. حالا مایه را سه قسمت كنید و در سه كاسه‌ی جداگانه بریزید.

به یك قسمت رنگ صورتی را بیفزائید و به قسمت دیگر مخلوط پودر كاكائو و شیر را اضافه كنید. قسمت دیگر را نیز ساده نگه دارید.

اینك به كمك قاشق بستنی هر سه رنگ مایه‌ی كیك را در قالب میان تهی چربكرده به گنجایش 5 پیمانه بریزید و با نوك چاقو رنگ‌های مختلف مایه‌ی كیك را قدری مخلوط كنید تا به شكل مرمری درآید.

آن‌گاه كیك را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم شده با دمای

180 درجه‌ی‌سانتیگراد بپزید و همینكه كیك خنك شد، روی دیس زیبائی بگذارید.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیککیک و شیرینیشیرینی پزیآموزش قنادیكیك مرمریکیک کاکائویی تعداد بازديد: 1897 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است