تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب میانتهی را به گنجایش 5پیمانه چرب نمائید. كره و شكر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا سبك و كرم مانند شود.
آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و خامه را اضافه كنید. سپس آرد، بیكینگپودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط و الك كنید و آن را به مایه فراهم كرده بیفزائید.
مایه حاصل را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40-54 دقیقه، در فر بپزید. حالا كیك را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شود. بعد كرم گاناش را روی كیك بریزید. اكنون كیك را برای پذیرائی روی دیس زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه با انگور جنگلی یا میوه دلخواهتان بیارائید.
روش تهیه كرم گاناش: شكلات، و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آبجوش قرار دهید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.
یادآوری: میتوانید كرم گاناش را با شكلات سفید نیز تهیه كنید. در این صورت از 2قاشق سوپخوری كره نیز در كرم گاناش استفاده كنید. همچنین میزان شكلات سفید را تا 250 گرم افزایش دهید.