آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی کاپکیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
پودر کاکائو، آرد، نمک، بيكينگسودا و شکر را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه کره، تخم مرغها، وانیل، شیر و آب پرتقال را به آن بيفزائيد و به آرامی مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
سپس مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید به طوریکه یک سوم از حجم قالب خالی بماند.
حالا کاپکیکها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کاپکیکها خنک شدند، روی هر کدام قدری کرم گاناش بریزید و موس شکلات را رویش بگذارید.
روش تهيه موس شکلات
ابتدا دیواره قالبهای سلیکونی را به گنجایش هر یک، یک دوم پیمانه با شكلات آبكرده بپوشانید و کنار بگذارید تا شکلات سفت شود.
این کار را 3 بار تکرار کنید تا پوستة شکلاتی به شکل قالب آماده شود و تا فراهم کردن موس شکلات، پوستههای شکلاتی را در یخچال نگه دارید.
آنگاه زرده تخممرغها، قهوه و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش با همزن برقی بزنيد تا کمرنگ و سبک شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات (170 گرم) را بیفزائید، سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنيد تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به آرامی به مخلوط زردههای تخممرغ اضافه نمایید.
حالا خامه را نیز درون موس بریزید و موس شکلات را در پوستههای شکلاتی فراهم کرده قرار دهید. اکنون موس را یک شب در يخچال بگذاريد تا آماده مصرف شود.