آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
فر را با با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب کمربندی را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه بیسکویت، کره، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و بفشارید. سپس مایه میانی را روی مایه بیسکویتی بریزید و چیزکیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید. حالا چیزکیک را یک ساعت در دمای محیط خنک کنید و بعد مواد رویه را رویش بریزید. اکنون چیزکیک را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. اینک چیزکیک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با خامه فرم گرفته بیارائید.
روش تهیه مایه میانی
پنیر، شکر، تخممرغها، خامه، آبلیمو و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود
روش تهیه مواد رویه
پوره کدوحلوایی، تخم مرغها، شیر، شکر قهوه ای، شکر سفید و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا شکر آب شود و مایه بجوشد. آنگاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید. سپس مایه کدوحلوایی را از روی حرارت بردارید و محلول ژلاتین را به آن بیفزائید.