آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و آرد، بیکینگ سودا، بیکینگ پودر، نمک و ادویهها را الک کنید.
آنگاه کره، شکر سفید و شکر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را همراه با پوره کدوحلوایی، درون این مایه بریزید و هم بزنید.
حالا مایه فراهم کرده کوکی را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و آن را با فاصله از هم روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.
اکنون کوکیها را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کوکیها خنک شدند، رویشان را با کرم پنیر بپوشانید و در صورت دلخواه قدری دارچین بپاشید.
روش تهیه کرم پنیری
کره را با همزن برقی بزنید تا نرم شود و پودر شکر الک کرده را کمکم به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.
سپس پنیر خامهای و وانیلین را افزوده و مخلوط سازید.