تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و كف قالب مربعی به اندازه 20سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه زردههای تخممرغ را با وانیلین و 50 گرم از شكر، با همزن برقی بزنید تاغلیظ و كمرنگ شود.
سپس سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید و كمكم باقیمانده شكر را به آن بیفزائید. حالا زردهها و سفیدههای تخممرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و آرد، پودر كاكائو و نمك را به این مایه بیفزائید و مخلوط سازید.
اكنون مایه فراهمكرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر بپزید. كیك را در قالب خنك كنید. اینك كیك را از ارتفاع به سه لایه ببرید و روی هر یك از لایههای كیك، قدری كرم گاناش بمالید.
حال لایههای كیك را روی هم بگذارید و به اطراف كیك نیز كرم گاناش بمالید. آنگاه زرورق را به اندازه عرض و كمی بلندتر از ارتفاع كیك ببرید و روی هر قسمت، شكلات آبكرده بمالید. سپس بگذارید شكلات كاملاً سفت شود.
حالا تكههای زرورق شكلاتی را در اطراف كیك قرار دهید و كیك را در فریزر بگذارید. در این میان در جعبه شكلاتی را آماده كنید. از باقیمانده زرورق به اندازه در كیك و برای تزئین در جعبه، نوارهائی به طول تقریبی 13 سانتیمتر و عرض 4 سانتیمتر، از زرورق ببرید.
اكنون روی زرورق در جعبه، شكلات بمالید و بگذارید كاملاً سفت شود، سپس آن را در فریزر قرار دهید. روی نوارهای بریده شده از زرورق نیز شكلات بمالید و همین كه شكلات نیمبند شد، زرورق را مانند شكل تا كنید و كنار بگذارید تا شكلات كاملاً ببندد.
اینك زرورق در جعبه و نوارها را جدا كنید و مطابق شكل روبانهای شكلاتی را با شكلات آبكرده، روی در جعبه بچسبانید. حالا كیك را از فریزر بیرون آورید و زرورق اطراف كیك را جدا كنید، ترافل آلو را روی كیك بچینید و در جعبه را رویش قراردهید. كیك را برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.
روش تهیه كرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. آنگاه شكلات خردكرده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود. سپس صبر كنید تا كرم خنك شود. حالا آن را در یخچال بگذارید تا كاملاً سفت و قابل مالیدن روی كیك شود.