آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
مایهخمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و آرد را در كاسهی كوچكی بریزید. كمكم شیر را اضافه كنید و مخلوط نمائید، رویش را بپوشانید و حدود 5 دقیقه در جای گرم نگهدارید تا مایهخمیر، فعال شود.
حالا آرد اضافی، 125 گرم از كره، بقیهی شكر و یكدوم قاشق چایخوری از ادویه را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه با هم مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.
بعد تخممرغ، پوست لیمو و مایهخمیر عمل آمده را بیفزائید و 15 ثانیه دیگر دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خمیر درآید. اكنون خمیر را ورز دهید.
بعد در كاسهی چربكرده قرار دهید، روی ظرف را بپوشانید و در حدود 1 ساعت در جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود. حالا خمیر را به شكل مستطیل به اندازهی 35× 45 سانتیمتر باز كنید.
بقیهی كره و شكر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآید و به فاصلهی 2 سانتیمتر از لبههای خمیر روی سطح خمیر بمالید.
بقیهی ادویه را بپاشید و مخلوط میوهها، را روی خمیر بریزید. حالا خمیر را از قسمت طول رول كنید و با چاقوی تیز، به عرض 2 سانتیمتر ببرید.
سپس خمیرها را درون سینی شیرینیپزی- كه با كاغذ روغنی پوشاندهاید- با فاصله از یكدیگر قرار دهید. روی سینی را بپوشانید و در جای گرم، در حدود 15 دقیقه كنار بگذارید.
اینك سینی را در فر گرمشده با دمای 220 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند و طلائی رنگ شوند.
سپس مواد رویه را با قلممو روی نانها بمالید و روی پنجرهی سیمی بگذارید تا خنك شوند.
روش تهیهی مواد رویه
شیر و شكر را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. همینكه شیر داغ شد، آن را از روی حرارت بردارید.