تحریریه ماهنامه آشپزباشی- انسیه حافظی
آب ولرم، مایه خمیر و شكر با هم مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود.
آنگاه در كاسهی مناسبی، روغن، شیر ولرم، زعفران، زردچوبه، مخلوط ادویه و نمك را با هم مخلوط كنید و مایه خمیر عمل آمده را بیفزائید.
سپس آرد را به تدریج اضافه كنید تا حاصل شود و به دست نچسبد.
بعد آن را در كاسهی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.
اكنون هر بار قدری از خمیر را بردارید و به شكل توپ درآورید. حالا آن را تخت كنید و قدری از مخلوط خرما و گردو وسط آن بگذارید و خمیر را جمع كنید.
رویش چنگال بزنید و با مخلوط شیر و زعفران آن را زرین كنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20-30 دقیقه بپزید.
یادآوری: در بیرجند این نان را در دیگ مسی كه به آن قلف میگویند، میپزند.