آشپزباشی – مهديس رحيميان
آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و تخممرغ و آب ولرم را به آن بیفزائید و قدری مخلوط كنید، آنگاه مایه خمیر را اضافه كنید و خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به مدت تقریبی 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
حالا خمیر را در كاسه چربكرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. سپس به مدت 2 دقیقه آن را ورز دهید و به 10قسمت مساوی تقسیم كنید.
خمیرها را به شكل توپ در آورید، رویشان را بپوشانید و استراحت دهید. اكنون روی خمیرها را قدری تخت كنید و با انتهای یك قاشق چوبی در مركزشان حفرهای ایجاد كنید و در سینی آرد پاشیده قرار دهید، رویشان را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر، استراحت دهید. اینك در ظرف مناسبی، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
حال حرارت را كم كنید و خمیرها را به مدت 1 دقیقه در آن بجوشانید و بعد روی كاغذ هولهای آشپزخانه بگذارید. آنگاه خمیرها را در سینی بچینید و رویشان را با مخلوط سفیده تخممرغ و آب مرطوب كنید و زیره بپاشید.
سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، نانها را بپزید.