روشتهیه
یک قالب مخصوص نان به حجم 450 گرم را با کره چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید آرد، نمک، بیکینگپودر و پاپریکا را داخل یک کاسه با هم الک کنید. کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان آن را ورز دهید تا به شکل خردههای نان دربیاید سپس پنیر و ژامبون را اضافه کرده و مخلوط نمایید. تخممرغهای زده شده و شیر را به مواد خشک داخل کاسه اضافه کرده و با قاشق مخلوط را به قالب نان منتقل کنید. در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید تا اینکه خمیر به خوبی ور بیاید و نان پف کند. بگذارید تا نان در قالب خنک شود. سپس آن را بیرون بیاورید و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس برای سرو آن را به برشهای ضخیم ببرید.
توصیه سرآشپز
بهترین زمان سرو این نان، در همان روز پخت آن خواهد بود زیرا ماندگاری نان کم است.