Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 08:13

نان پنیر و ژامبون

نان پنیر و ژامبون

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

این سـریع‌تـرین راه برای پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بیکینگ‌پودر و خود بیکینگ‌پودر تواماً استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.

 

مواد لازم برای 6نفر

کره(قطعات کوچک خرد شده)............... 75 گرم

بیکینگ‌پودر.............. 225 گرم

نمک.............1 قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر...............2 قاشق چایخوری

پاپریکا.............1 قاشق چایخوری

پنیر کهنه رنده شده...............125 گرم

ژامبون دودی خرد کرده ..............75 گرم

تخم‌مرغ...............2 عدد

شیر.................150 میلی‌لیتر

 

جدول ارزش غذایی

کالری360

کربوهیدرات 31 گرم

چربی 21 گرم

پروتئین  14 گرم

قند2 گرم

چربی اشباع شده 13 گرم

سطح آشپزی با دقت

آماده سازی 20 دقیقه

پخت 60 دقیقه

 

روش‌تهیه

یک قالب مخصوص نان به حجم 450 گرم را با کره چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید آرد، نمک، بیکینگ‌پودر و پاپریکا را داخل یک کاسه با هم الک کنید. کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان آن را ورز دهید تا به شکل خرده‌های نان دربیاید سپس پنیر و ژامبون را اضافه کرده و مخلوط نمایید. تخم‌مرغ‌های زده شده و شیر را به مواد خشک داخل کاسه اضافه کرده و با قاشق مخلوط را به قالب نان منتقل کنید. در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید تا اینکه خمیر به خوبی ور بیاید و نان پف کند. بگذارید تا نان در قالب خنک شود. سپس آن را بیرون بیاورید و روی یک سینی مشبک‌ فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس برای سرو آن را به برش‌های ضخیم ببرید.

 

توصیه سرآشپز

بهترین زمان سرو این نان، در همان روز پخت آن خواهد بود زیرا ماندگاری نان کم است.

برچسب ها: ناننان پنیر و ژامبونطرز تهیه نان پنیر و ژامبون تعداد بازديد: 726 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟