آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
مایهخمیر، شكر، یک قاشق سوپخوری آرد و آب را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط كنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی، به مدت تقریبی 10 دقیقه قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود.
آنگاه، آرد و نمك را در كاسهی دیگری بریزید، وسط مواد را گود كنید و شیر، تخممرغ، كره و مایهخمیر عملآمده را اضافه كنید. سپس مواد را كاملاً با هم مخلوط سازید تا خمیری به دست آید.
حالا خمیر را خیلی خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسهی چربكردهای بگذارید و رویش را بپوشانید و به مدت 1/5 ساعت كنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
اكنون خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر بازكنید و با برشگر گرد، به قطر 8 سانتیمتر قالب بزنید و تكههای خمیر را با فاصله در سینی چربكرده قرار دهید.
روی خمیرها را بپوشانید و 10-15 دقیقه صبركنید تا دوباره خمیر حجیم شود. حالا سینی را در فر (تاون) گرمشده با دمای 210 درجهی سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه قراردهید تا نانها بپزند و طلائیرنگ شوند.