Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:22

نان اسكُن گوجه‌فرنگی

نان اسكُن گوجه‌فرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره ‌سرد (خرد كرده) 90 گرم

 

ماست 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

گوجه‌فرنگی خشك (خرد كرده) یك‌چهارم پیمانه

 

برگ ریحان (خرد كرده) 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، مایه خمیر، شكر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و كره را بیفزائید.

سپس كره را با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.

حالا ماست را همراه با گوجه‌فرنگی و ریحان، به مواد فراهم كرده بیفزائید و مخلوط سازید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. اكنون خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده، اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود

(از ورز دادن زیاد خمیر، بپرهیزید). اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 2 سانتیمتر باز كنید و با برشگر به ضلع 4 سانتیمتر، قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.

روی سینی را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید. آن‌گاه روی اسكن اندكی شیر بمالید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید.

 

برچسب ها: نان اسكُن گوجه‌فرنگینان اسکننان گوجه فرنگیاسکن گوجه فرنگیاسکن تعداد بازديد: 1541 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است