تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه آرد، بیكینگپودر، مایه خمیر، شكر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و كره را بیفزائید.
سپس كره را با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.
حالا ماست را همراه با گوجهفرنگی و ریحان، به مواد فراهم كرده بیفزائید و مخلوط سازید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. اكنون خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده، اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود
(از ورز دادن زیاد خمیر، بپرهیزید). اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 2 سانتیمتر باز كنید و با برشگر به ضلع 4 سانتیمتر، قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.
روی سینی را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید. آنگاه روی اسكن اندكی شیر بمالید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید.