Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

كُچِلّوف

كُچِلّوف

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كشمش پلوئی 110 گرم

 

آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری

 

پودر مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 100 گرم

 

آب ولرم 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

كره‌ی نرم 115 گرم

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 420 گرم

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پرك بادام 30 گرم

 

بادام آسیاب كرده 90 گرم

 

پودر شكر به میزان لازم

آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

كشمش و آب پرتقال را در كاسه‌ی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و كنار بگذارید.

آن‌گاه مایه خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و آب ولرم را در ظرف مناسبی بریزید.

رویش را بپوشانید و 5 دقیقه، در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود.

حالا كره و باقیمانده‌ی شكر را، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید.

اكنون پوست لیمو، وانیلین و مایه خمیر ور‌آمده را نیز اضافه كنید.

آن‌گاه آرد و شیر را به‌طور یك در میان درون مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را در كاسه‌ی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در حدود 1/5-2 ساعت، در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

اینك قالب كیك مورد نظر را چرب كنید و پرك بادام بپاشید.

كشمش و بادام آسیاب كرده را با خمیر مخلوط كنید و كمی ورز دهید و در قالب بگذارید، روی قالب را بپوشانید و حدود 1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

اینك كچلوف را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.

یادآوری: بهتر است بعد از 35 دقیقه پخت، روی نان را با فویل بپوشانید تا رنگ نان خیلی تیره نشود!

یادآوری: می‌توانید روی نان پخته و خنك شده پودر شكر بپاشید.

 

برچسب ها: آموزش ناننان کشمشیمایه خمیردستور نانآشپزباشیکچلوفروش پخت نان تعداد بازديد: 1682 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟