آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید و آبکش کنید وکنار بگذارید.
آن گاه قالب کیک مربع شکل به ابعاد 19 سانتیمتر را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
سپس برنج، نیمی از پنیر چدار و یک عدد تخم مرغ را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید و در قالب بریزید و خوب بفشارید.
اینک رویش یک لایه از مخلوط نخودفرنگی، فلفل دلمه ای، اسفناج و هویج بریزید و باقیماندۀ تخم مرغ ها را همراه با نمک، فلفل، باقیماندۀ پنیر چدار و پنیر فتا خوب هم بزنید و درقالب روی مواد بریزید.
اکنون قالب را به مدت 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
یادآوری
این غذا را می توانید گرم یا سرد میل نمائید و یا میتوانید در پیک نیک از آن استفاده کنید.