Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

اسلایس برنج قهوه ای

اسلایس برنج قهوه ای

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

برنج قهوه ای 300 گرم (2 پیمانه)

پنیر چدار 250 گرم

تخم مرغ 5 عدد

نخود فرنگی 50 گرم

بی بی اسفناج 70 گرم

فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد کرده 1 عدد متوسط

هویج پخته وخرد کرده 2 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر فتا 100 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید و آبکش کنید وکنار بگذارید.

آن گاه قالب کیک مربع شکل به ابعاد 19 سانتیمتر را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

سپس برنج، نیمی از پنیر چدار و یک عدد تخم مرغ را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید و در قالب بریزید و خوب بفشارید.

اینک رویش یک لایه از مخلوط نخودفرنگی، فلفل دلمه ای، اسفناج و هویج بریزید و باقیماندۀ تخم مرغ ها را همراه با نمک، فلفل، باقیماندۀ پنیر چدار و پنیر فتا خوب هم بزنید و درقالب روی مواد بریزید.

اکنون قالب را به مدت 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

یادآوری

این غذا را می توانید گرم یا سرد میل نمائید و یا می‌توانید در پیک نیک از آن استفاده کنید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزی با برنجاسلایسآشپزباشیبرنج قهوه ایشور و شیریناسلایس برنج قهوه ایاسلایس برنجدستور تهیه اسلایس برنج قهوه ایروش تهیه اسلایس برنج قهوه ای تعداد بازديد: 954 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است