روشتهیه
كشمش را 15 دقيقه در آب گرم خيس کرده و آبكش كنيد. 3 قاشق سوپخوري از روغن را داغ كرده و پياز را روي شعله متوسط 5 تا 6 دقيقه تفت دهيد تا بلوري شود. بادام را اضافه كرده و يك تا دو دقيقه تفت دهيد تا طلايي شود، سپس كشمش، ادويهها و برنج را اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. آب مرغ را افزوده و آن را روي شعله زياد به جوش آوريد، تا آب مرغ آرامآرام جذب شود (مانند كته). هنگامي كه آب مرغ تبخير شد، شعله را كم كرده و در آن را ببنديد، تا به مدت 30 دقيقه دم بكشد. باقيماندهي روغن را در يك تابه داغ كرده و جگر را در آن سرخ كنيد تا آب آن كاملاً كشيده شده و سرخ شود. به آن نمك و فلفل زده و از روي شعله برداريد. پس از اين كه برنج آماده شد، روی آن روغن داده و با كفگير کمی مخلوط کرده، سپس جگر و سبزيجات را با آن مخلوط نموده و در ظرف بكشيد.