آشپزباشی – معصومه عیوضی
طرز تهیه رشته پلو با لوبیا چشم بلبلی:
برنج، لوبیا، عدس و لپه را در كاسههای جداگانه بخیسانید. آنگاه آبشان را دور بریزید و حبوبات را بپزید. حال برنج را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد رشته را بیفزائید.
پس از 30 ثانیه، برنج و رشته را در آبكش بریزید و قدری آب ولرم، روی آن بدهید. سپس حبوبات پخته، دارچین، زردچوبه، نمك، فلفل، زعفران و پیازداغ را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط كنید.
اینك قابلمه مناسبی را روی اجاق بگذارید و 2 قاشق از كره را در آن آب كنید. حالا رشته پلو و حبوبات را لابهلای هم در قابلمه بریزید و به مدت 30 دقیقه، دم كنید. آنگاه باقیمانده كره را آب كنید و روی رشته پلو بریزید و برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید.
یادآوری: حبوبات را یكجا و با هم نپزید زیرا زمان پخت آنها با هم متفاوت است.