طرز تهیه كلم پلو شيرازی | روش پخت کلم پلو شیرازی
ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت، پياز، نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران را در كاسه مناسبی بريزيد و ورز دهيد. آنگاه قدری روغن در تابه بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد.
از مخلوط فراهم كرده كوفته قل قلی درست كرده و در روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد. حالا برنج خيسانده را بپزيد و آبكش كنيد. سپس كلم را در روغن تفت دهيد تا طلایی شود.
اينك سبزی را اضافه كرده و از روی حرارت برداريد. حالا كوفتهها را به مخلوط كلم بيفزائيد و در قابلمه مناسبی كه قدریروغن ريختهايد مخلوط كلم و سبزی را با چلو لايه به لايه بريزيد و به مدت تقريبي 45 دقيقه دم كنيد.
در انتها كره را روی پلو بريزيد و برای پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد و با پلو زعفرانی بيارائيد.
يادآوری: از آنجایی كه كلم را تفت دادهاید، در هنگام افزون كره به پلو دقت كنيد تا كلم پلو خیلی چرب نشود.