آشپزباشی - سرمه جلیلی
قدری روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را در روغن تفت دهید.
حالا هویج را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس گل کلم، نخودفرنگی، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، سیر و پودر هل را افزوده و مخلوط نمائید.
اینک برنج را آبکش کنید.حالا با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج بریزید.
به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا به لای هم قرار دهید و در نهایت مقداری روغن داغ و در صورت تمایل زعفران روی سطح پلو بدهید و آن را دم کنید.