تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه:
ابتدا برنج را مطابق با دستورالعملهای گذشته، آبكش كنید. در قابلمه مناسبی روغن بریزید، قدری برنج به آن بیفزائید. قدری باقلا و شوید، رویش بپاشید.
به همین ترتیب لایههای برنج، شوید و باقلا را تكرار كنید. آنگاه قابلمه را روی اجاق، بگذارید و به مدت تقریی 45 دقیقه، باقلا پلو را بپزید. در اواخر پخت، روی پلو روغن یا كره بریزید و آن را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و ماهیچه را لابهلای آن قرار دهید و رویش را با برنج زعفرانی بیارائید.
روش آماده كردن گوشت باقلا پلو: گوشت، پیاز، زردچوبه و فلفل را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا با حرارت ملایم، بپزد. در اواخر پخت نمك و قدری زعفران به آن بیفزائید و بگذارید آب گوشت به یكسوم پیمانه برسد.
یادآوری: میتوانید آب صاف شده گوشت را، روی برنج بدهید.