Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 16:35

باقلا پلو با ماهیچه | طرز تهیه باقلا پلو با ماهیچه

باقلا پلو با ماهیچه | طرز تهیه باقلا پلو با ماهیچه

shooroshirin6

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه باقلا پلو با ماهیچه:

 برنج 4 پیمانه

 

روغن یا كره به میزان لازم

 

باقلا سبز پخته 800 گرم

 

شوید خردكرده 500 گرم

 

زعفران به میزان لازم

 

گوشت ماهیچه گوسفندی 750 گرم

 

پیاز 1 عدد

 

نمك، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه:

ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. در قابلمه مناسبی روغن بریزید، قدری برنج به آن بیفزائید. قدری باقلا و شوید، رویش بپاشید.

به همین ترتیب لایه‌های برنج، شوید و باقلا را تكرار كنید. آن‌گاه قابلمه را روی اجاق، بگذارید و به مدت تقریی 45 دقیقه، باقلا پلو را بپزید. در اواخر پخت، روی پلو روغن یا كره بریزید و آن را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و ماهیچه‌ را لابه‌لای آن قرار دهید و رویش را با برنج زعفرانی بیارائید.

روش آماده كردن گوشت باقلا پلو: گوشت، پیاز، زردچوبه و فلفل را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا با حرارت ملایم، بپزد. در اواخر پخت نمك و قدری زعفران به آن بیفزائید و بگذارید آب گوشت به یك‌سوم پیمانه برسد.

یادآوری: می‌توانید آب صاف شده گوشت را، روی برنج بدهید.

 

برچسب ها: پلوباقلا پلو با ماهیچهباقلا پلوباقالی پلوپلو با ماهیچهطرز تهیه باقلا پلو با ماهیچه تعداد بازديد: 5623 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است