آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آنگاه خلال هویج را با دو قاشق سوپخوری روغن 5 دقیقه روی اجاق تفت دهید.
حالا کمی زعفران به آن بیفزائید و با یک سوم پیمانه آب آن را بپزید تا آبش تبخیر شود.
سپس خلال بادام، پسته و نارنج را افزوده و کنار بگذارید. اینک قدری کره در تابه مناسبی بریزید فیلههای مرغ را که با نمک و زعفران مزهدار کردهاید را در آن تفت دهید.
حالا مواد فراهم کرده را با برنج آبکش کرده مخلوط کنید و روغن و زعفران به آن بیفزائید و به صورت قالبی در قابلمه نچسب کوچک فشرده بریزید و رویش را بپوشانید .
و به مدت 30-40 دقیقه در فر یا روی شعله اجاقگاز بپزید. اکنون در ظرف مورد نظر برگردانید و با مخلوط هویج و مغزیجات دور برنج را بیارائید.