Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

هویج پلو

هویج پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

برنج 600 گرم (4 پیمانه)

هویج خلالی خرد کرده 3 پیمانه

روغن یا کره به میزان لازم

زعفران حلکرده به میزان لازم

خلال بادام سه چهارم پیمانه

خلال پسته سه چهارم پیمانه

خلال نارنج شیرین کرده یک پیمانه

فیله مرغ خرد کرده 500 گرم

نمک  به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه خلال هویج را با دو قاشق سوپخوری روغن 5 دقیقه روی اجاق تفت دهید.

حالا کمی زعفران به آن بیفزائید و با یک سوم پیمانه آب آن را بپزید تا آبش تبخیر شود.

سپس خلال بادام، پسته و نارنج را افزوده و کنار بگذارید. اینک قدری کره در تابه مناسبی بریزید فیله‌های مرغ را که با نمک و زعفران مزه‌دار کرده‌اید را در آن تفت دهید.

حالا مواد فراهم کرده را با برنج آبکش کرده مخلوط کنید و روغن و زعفران به آن بیفزائید و به صورت قالبی در قابلمه نچسب کوچک فشرده بریزید و رویش را بپوشانید .

و به مدت 30-40 دقیقه در فر یا روی شعله اجاق‌گاز بپزید. اکنون در ظرف مورد نظر برگردانید و با مخلوط هویج و مغزیجات دور برنج را بیارائید.

برچسب ها: انواع پلوهویج پلوپلوی سنتیغذای سنتیآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای ایرانیطرز تهیه هویج پلو تعداد بازديد: 1583 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است