روشتهیه
مرغ را با پياز، نمك و فلفل بپزيد تا كمي آب داشته باشد. استخوانهاي مرغ را بگيريد. سيب، به و سيبزميني را پوست بگيريد و يا به را با پوست به شكل دلخواه خرد كنيد. برنج را با آب مرغ و كمي آب و نمك به صورت كته بپزيد. قبل از دم كشيدن كته، ته يك قابلمه را چرب كنيد و سيب، به و سيبزميني خرد شده را را کف آن بچینید. مقداري از كته دم نكشيده را با كمي زعفران مخلوط کرده و روي به، سيب و سيبزميني بريزيد. بقيهي كته و مرغ را روي آن بريزيد و با قاشق برنج را فشار دهيد و بگذاريد تا برنج دم بكشد. سپس آن را در ظرف سرو برگردانده، روی آن کمی روغن حیوانی داده و سرو كنيد.