آشپزباشی - سرمه جلیلی
برنج، سبزى، ماست، زرده تخم مرغ، زعفران و روغن مايع را مخلوط کنید.
آنگاه از مواد فراهم کرده داخل قالبهای ساوارين بریزید و خوب فشار دهيد تا منسجم شود.
سپس در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجه سانتیگراد به مدت ٢٠ دقيقه بگذارید تا بپزد.
حالا ماهى تيلاپيا را که با نمک و فلفل و زعفران مزه دار كردهاید، در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجه سانتیگراد به مدت يك ربع پخته و به تكههاى يك اندازه درآورده و روى ته چينهاى آماده کرده قرار دهيد.