تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
مربای پرتقال را خرد كنید و با پوست لیمو مخلوط نمائید. آنگاه فر را با دمای 180درجه سانتیگراد گرم كنید و 6 قالب را به گنجایش تقریبی 250 میلیلیتر (1پیمانه)، چرب سازید و آرد بپاشید. سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را مخلوط و الك كنید.
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و هم بزنید. اكنون آرد و مربای پرتقال را درون مایه بریزید و مخلوط كنید.
مایه فراهم كرده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر بپزید. اینك كیكها را روی پنجره سیمی خنك كنید و با خامه، مربای پرتقال و توتفرنگی بیارائید و در سبد پیك نیك قرار دهید.
یادآوری: میتوانید برای تهیه این كیك، از قالب لوف به اندازه 11×28 سانتیمتر نیز استفاده كنید.