طرز تهیه :
تخممرغها را با همزن برقی بزنید و به تدریج شكر را بیفزایید تا شكر كاملا حل شده و رنگ تخممرغها روشن و مایه غلیظ شود.
سپس وانیل، نمك و آرد را اضافه و مخلوط كنید. آنگاه كره را بیفزایید و به همزدن مواد ادامه دهید. حالا پوست لیمو، ادویهها، پودر كاسترد و بادام را نیز اضافه كنید. در آخر انجیر را كه شسته و خشك كردهاید، خرد كنید و به مایه افزوده و مخلوط كنید.
مایه را در قالبی كمربندی به قطر
۲۴ سانتیمتر كه چرب كردهاید، بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه بپزید. پس از كمی خنك شدن از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود. اكنون كیك را روی دیس زیبایی قرار دهید و روی آن مقداری پودر شكر بپاشید و با برشهایی از انجیر تازه و مقداری بادام هندی تزیین كنید.