آشپزباشی – افسانه ظروفی :
روشتهیه
فر را با دماي 160 درجة سانتيگراد گرم كنيد و دو قالب هم اندازه را به قطر 20 سانتيمتر، چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آنگاه روغن مايع، خامه و وانيل را در كاسة مناسبي بريزيد و اندكي با همزن برقي بزنيد تا مخلوط شوند. سپس تخم مرغها و شكر (هم سفيد و هم قهوهاي) را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مواد خشك را درون اين مايه بريزيد و هم بزنيد. اكنون هويج و نارگيل را نيز افزوده و ماية كيك را مخلوط نمائيد. آنگاه ماية فراهم كرده را به طور مساوي در قالبها بريزيد و به مدت تقريبي يك ساعت، در فر بپزيد. كيكها را روي پنجرة سيمي خنك كنيد و بعد آنها را با مارمالاد زردآلو به هم بچسبانيد و روي هم قرار دهيد. اينك رو و اطراف كيك را نيز با مارمالاد بپوشانيد و در صورت دلخواه، روي كيك خمير فوندانت بكشيد. همچنين ميتوانيد كيك را با گلهاي دست ساختتان از خمير فوندانت بيارائيد و براي پذيرائي در ظرف زيبائي قرار دهيد.
یادآوری
ميتوانيد روي كيك پودر شكر بپاشيد و آن را بدون استفاده از خمير فوندانت، سرو كنيد.
خواص نارگيل
نارگیل یک میوه مطلق به درخت نخل کوکوس است، صد ها گونه نارگیل در سرتاسر هند یافت میشود و طعم آن با توجه به قلیایی بودن خاک متفاوت است.قسمت بیرونی آن سبز رنگ است و زمانی که میرسد قهوه ای میشود و زیر پوسته سختی که دارد گوشتی سفید رنگ وجود دارد. نارگیل به عنوان ناریال در هند، تنکای در تامیل، کاریکین در مالایالام و ناریکلیا در بنگالی شناخته میشود.