آشپزباشی - آرزو گنجی
تخممرغها و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه روغن مایع، عسل و شیر را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و دارچین را افزوده و مواد را هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
حالا نیمی از مایه کیک رادر قالب چربکرده به قطر 20 سانتیمتر بریزید و خرما را رویش بچینید.
اکنون باقیمانده مایهکیک را روی خرما بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50 الی 60 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و با پودر شکر بیارائید.