آشپزباشی - مريم اميری:
روش تهیه
كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا كمرنگ، صاف و يكدست شود. آنگاه تخممرغها را يكييكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس قهوه را در شير حل كنيد و به مايه بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مخلوط الك كردهي دارچين، بيكينگپودر و آرد را نيز درون مايه بريزيد و گردو و موز را بيفزائيد و مخلوط نمائيد اكنون مايهي فراهم كرده را در 2 قالب به قطر 20 سانتيمتر بريزيد و به مدت تقريبي 35 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 170 درجهي سانتيگراد بپزيد اينك صبر كنيد تا كيكها خنك شوند و بين دو كيك خامهي فرم گرفته بماليد و با خامه و گردو بيارائيد.