آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک توتفرنگی با ژله
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و كف قالبی به قطر 22 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید.
حالا كیك اسفنجی را به این ترتیب آماده سازید. زردههای تخممرغ، شكر، آب جوش و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
آنگاه سفیدههای تخممرغ را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس زردهها و سفیدههای تخممرغ را به آرامی با یكدیگر مخلوط كنید و آرد را در دو مرحله به مایه، بیفزائید.
حالا مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، در فر بپزید.
اكنون صبر كنید كیك كاملاً خنك شود و بهتر است آن را یك شب در قالب نگه دارید. اینك كیك را از ارتفاع به 3 قسمت ببرید و هر لایه را با آب آناناس مرطوب نمائید.
اكنون یكی از لایههای كیك را روی صفحه گردون كیك قرار دهید و رویش خامه فرم گرفته بمالید، سپس قدری آناناس و توتفرنگی خرد كرده بپاشید و لایه بعدی كیك را روی آن بگذارید و به همین ترتیب قرار دادن لایههای كیك، خامه و میوه را تكرار كنید.
حال با حلقه فلزی یا سه لایه كاغذ روغنی دیوارهای برای كیك بسازید و دورش بگذارید.
كیك را در یخچال قرار دهید و ژله را آماده كنید. ژله را در كاسهای بریزید، آب جوش را بیفزائید و خوب هم بزنید.
كاسه را روی بخار آب جوش بگذارید تا ذرات ژله كاملاً حل شود. آنگاه آب سرد را به آن بیفزائید و كاسه را روی یخ قرار دهید.
اینك محلول ژله را پیوسته هم بزنید تا به غلظت سفیده تخممرغ برسد.
سپس ژله را روی كیك بریزید و 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا ژله كاملاً ببندد. حالا كیك را برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.
یادآوری: میتوانید مطابق عكس از ورقههای تزئین دسر كه در فروشگاههای لوازم قنادی موجود است برای تزئین بهره بگیرید.