آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالبی به قطر 20 سانتیمتر را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگپودر، دارچین و زنجفیل را در كاسهای الك كنید. آنگاه شكر و گردو را به این مواد بیفزائید. سپس كدو، موز، تخممرغها و روغن را در كاسه دیگری بریزید و با هم مخلوط سازید. حالا این مایه را به مواد خشك بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون مایه فراهمكرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، در فر بپزید. كیك را ده دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آن را روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید كاملاً خنك شود. اینك كرم را روی كیك بمالید و كیك را برای پذیرائی در دیس زیبائی قرار دهید.
روش تهیه كرم: كره، پنیر خامهای و وانیلین را با همزن برقی بزنید و بعد پودر شكر را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا كرم صاف و یكدست شود.
یادآوری: میتوانید مایه كیك را در قالبهای مافن دارای كپسول كاغذی، بریزید و پس از پختن و خنك شدن، با كدوهای فراهم كرده از خمیر مارسیپان بیارائید.