آشپزباشی- افسانه ظروفی
کره را در فویل بپیچید و 30 ثانیه در فریزر بگذارید.
آنگاه آرد و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را به کمک رنده درشت، روی آرد رنده کنید.
هرازگاهی کره را در آرد بزنید تا راحتتر رنده شود! سپس با استفاده از پالت،کره را با آرد مخلوط کنید تا مخلوط حاصل به شکل خرده نان درآید.
حالا در حدود 4 قاشق سوپخوری آب سرد به آن بیفزائید تا خمیر شود.
روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. در این میان مواد میانی را آماده نمائید.
اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و 10 دایره به قطر 10 سانتیمتر از آن قالب بزنید.
سپس روی هر خمیر یک قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و لبههای خمیر را با آب به کمک قلممو مرطوب نمائید.
حالا خمیر را از اطراف جمع کنید و بعد آن را برگردانید.
اینک رویش وردنه بکشید تا قطر خمیر به حدود 5/7 سانتیمتر برسد.
آنگاه روی خمیرها سه برش ایجاد کنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
سپس رویشان سفیدة تخممرغ بمالید و شکر بپاشید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی
همه مواد را با هم مخلوط کنید.