تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب كیك را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگپودر و پودر كاسترد را در كاسهی مناسبی الك كنید.
آنگاه شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغها را یكییكی بیفزائید.
سپس پوست پرتقال را درون مایه بریزید و مواد خشك و آب پرتقال را در چند نوبت بهطور یك در میان به مایه بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكنواخت شود.
حالا مایهی فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید.
اكنون صبر كنید كیك كاملاً خنك شود و رو و اطرافش كرم بمالید و با خمیر فوندانت سبزرنگ بپوشانید.
اینك كیك را به كمك شابلون، با آیسینگ رویال بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیهی كرم كرهای پرتقالی
همهی مواد را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
روش تهیهی خمیر فوندانت
480 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را در كاسهی مناسبی بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید. آنگاه 3 قاشق سوپخوری آب را در كاسهی كوچكی بریزید و 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین به آن بیفزائید و به روش بنماری حل كنید.
سپس 2 قاشق چایخوری گلیسیرین، 2 قاشق سوپخوری گلوكز و قدری اسانس دلخواهتان را به محلول ژلاتینی اضافه كنید و آن را در پودر شكر بریزید. حالا با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.
خمیر را در كیسهی نایلونی نگه دارید تا خشك نشود!
روش تهیهی آیسینگ رویال
یك عدد سفیدهی تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه 70 گرم پودر شكر نرم را كمكم به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید. سپس یك قاشق چایخوری آبلیموی تازه به آن اضافه نمائید.