تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
همهی مواد را در كاسهی همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن مخلوط نمائید.
آنگاه سرعت همزن را افزایش دهید و تا جائیكه رنگ مایه روشن شود، هم بزنید (حدود 5 دقیقه) سپس مایهی فراهم كرده را در قالبهای دلخواه به گنجایش یكدوم پیمانه بریزید و مراقب باشید كه یكسوم از سر قالبها خالی بماند!
حالا قالبها را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، كیكها را بپزید. كیكها را روی پنجرهی سیمی منتقل نمائید و بعد از 5 دقیقه از قالب خارج كنید.
اكنون صبر كنید تا كیكها كاملا خنك شوند و در صورت دلخواه رویشان را با خامهی فرم گرفته و خمیر فوندانت بپوشانید و با گلهای دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.
یادآوری 1: برای بدست آوردن نتیجهی بهتر، همهی مواد لازم كیك را نیمساعت قبل از تهیهی كیك، در دمای محیط نگه دارید تا كره، تخممرغ و آبمیوه سرد نباشد!
یادآوری 2: برای تهیهی خمیر فوندانت؛ 480 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را در كاسهی مناسبی بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید.
آنگاه سه قاشق سوپخوری آب را در كاسهی كوچكی بریزید و سه قاشق چایخوری پودر ژلاتین به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس 2 قاشق چایخوری گلیسیرین و قدری اسانس دلخواهتان را به محلول ژلاتینی اضافه كنید و آن را در پودر شكر بریزید.
حالا با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. خمیر را در كیسهی نایلونی نگه دارید تا خشك نشود.