تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب لوف را به اندازه 10×21 سانتیمتر با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را اندكی چرب كنید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید و تخممرغها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس آرد، پودر كاكائو و نمك را مخلوط و الك كنید و همراه با شیر بهطور یك در میان درون مایه فراهم كرده بریزید. حالا مایه كیك را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.
اكنون كیك را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه، از قالب جدا كنید و بگذارید كاملا خنك شود. اینك كیك را از ارتفاع سه قسمت كنید و روی لایههای كیك، 2 قاشق از مارمالاد توتفرنگی بمالید.
آنگاه كرم فراهم كرده را نیز روی مارمالاد بمالید و لایههای كیك را روی هم قرار دهید. حالا روی كیك را با باقیمانده مارمالاد بپوشانید و با پسته و برگهای ساخته شده از خمیر مارسیپان بیارائید.
روش تهیه كرم: توتفرنگی، آبلیمو و شكر را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و پوره كنید. سپس پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بنماری حل كنید.
حالا محلول ژلاتین را با پوره توتفرنگی مخلوط كنید و شكلات و خامه را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.