Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

چیزکیک لبو

چیزکیک لبو

shooroshirin

0 0

متوسط

14 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12-14 نفر

مواد لازم پایۀ چیزکیک

بادام زمینی بو داده و پوست گرفته  ............... ۲۰۰ گرم

بیسکویت کرمدار شکلاتی..........  ۲۰۰ گرم

خرمای هسته گرفته ............   ۸ عدد

کرۀ آبکرده............. ۵۰ گرم

 

مواد لازم برای مایۀ چیزکیک

پورۀ لبو ................. ۲۰۰ گرم

عسل..............دو قاشق سوپخوری

شکر.......... ۷۵ گرم

وانیل............ یک دوم قاشق چایخوری

خامۀ قنادی  .............  ۱۰۰ گرم

پنیر خامه ای ............  ۲۰۰ گرم

گلاب ............. ۲2۰ میلی لیتر

شیر  ............. ۲2۰ میلی لیتر

آب لیموی تازه..........   یک قاشق چایخوری

دارچین............ یک قاشق چایخوری

ژلاتین................ ۳ قاشق سوپخوری

آب سرد........... ۱۲۰ میلی لیتر(یک دوم پیمانه)

 

آشپزباشی - آروز مقدم :

روش‌تهیه

بادام زمینی را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام زمینی خرد شود. آن گاه  بیسکوییت و خرما را نیز بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا این مواد خرد و با هم مخلوط شوند. سپس کره را افزوده و همۀ مواد را باهم مخلوط کنید و آن را در قالب کمربندی به قطر 23 سانتیمتر بریزید و فشار دهید تا انسجام لازم را داشته باشد.حالا قالب را ده دقیقه در فریزر قرار دهید.اکنون مایۀ چیز کیک را فراهم کنید و روی مواد پایه در قالب بریزید.چیز کیک را دست کم 4-6 ساعت در یخچال بگذارید تا آمادۀ مصرف شود.

روش تهیۀ مایۀ چیز کیک

همۀ مواد را به جز ژلاتین و آب در کاسۀ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آن گاه پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و همینکه به حالت اسفنجی درآمد،روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود.سپس محلول ژلاتین را به مایۀ چیز کیک بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: چیزکیکچیزکیک یخچالیچیزکیک لبوطرز تهیه چیزکیک لبو تعداد بازديد: 650 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟