آشپزباشی - آروز مقدم :
روشتهیه
بادام زمینی را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام زمینی خرد شود. آن گاه بیسکوییت و خرما را نیز بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا این مواد خرد و با هم مخلوط شوند. سپس کره را افزوده و همۀ مواد را باهم مخلوط کنید و آن را در قالب کمربندی به قطر 23 سانتیمتر بریزید و فشار دهید تا انسجام لازم را داشته باشد.حالا قالب را ده دقیقه در فریزر قرار دهید.اکنون مایۀ چیز کیک را فراهم کنید و روی مواد پایه در قالب بریزید.چیز کیک را دست کم 4-6 ساعت در یخچال بگذارید تا آمادۀ مصرف شود.
روش تهیۀ مایۀ چیز کیک
همۀ مواد را به جز ژلاتین و آب در کاسۀ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آن گاه پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و همینکه به حالت اسفنجی درآمد،روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود.سپس محلول ژلاتین را به مایۀ چیز کیک بیفزائید و مخلوط کنید.