ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری
طرز تهیه کیک كاپوچينو
فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مربع 25 سانتيمتري را چرب كرده و با كاغذ روغني بپوشانيد. آنگاه تخممرغها و شكر را با همزن برقي بزنيد و محلول خنك شده قهوه را به آن بيفزائيد.
سپس شكلات و خامه را افزوده و مخلوط كنيد حالا مخلوط الك كرده، آرد و بيكينگپودر را به مایه تخممرغي بيفزائيد و هم بزنيد.
اكنون مایه فراهم كرده را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر بپزيد. كيك را در قالب خنك كنيد و بعد آن را به 4 قسمت مساوي تقسيم كنيد.
اينك پودر كاكائو را با خامه مخلوط كنيد و آن را درون کیسه شيرينيپزي داراي ماسوره ساده به قطر 1 سانتيمتر، بريزيد.
حالا روي كيكها را با خامه شكلاتي، قدري بريلوي توتفرنگي و ورق طلا بيارائيد.