آشپزباشی –افسانه ظروفی
شكلات و بیسكویت را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا شكلات و بیسكویت با هم مخلوط شوند. آنگاه همچنان كه دستگاه روشن است كره را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا این مخلوط را در قالب كمربندی به قطر 25 سانتیمتر، بریزید و آن را به كف قالب بفشارید. سپس قالب را در یخچال بگذارید. اكنون كرم پنیری را فراهم كنید و آن را در قالب، روی بیسكویت بریزید.
قالب را در سینی شیرینیپزی بگذارید و به مدت تقریبی یك ساعت، در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. سپس چیزكیك را از فر درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شود.
آنگاه چیز كیك را در همان قالب، یك شب در یخچال نگه دارید. حالا چیز كیك را با احتیاط از قالب درآورید و برای پذیرائی با گاناش قهوه بیارائید و در دیس زیبائی بگذارید.
روش تهیه گاناش قهوه: شكلات را خرد كنید و در كاسه گودی بریزید. خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه قهوه را در آب جوش حل كنید و به خامه بیفزائید و شكلات را درون این مخلوط بریزید. حالا آن را هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی به دست آید.
روش تهیه كرم پنیر كاپوچینو: قهوه را در آب جوش حل كنید و كنار بگذارید تا كاملاً خنك شود. آنگاه پنیر خامهای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس آرد را بیفزائید و مخلوط كنید و قهوه سردشده را اضافه نمائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. حالا تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
از همزدن بیش از حد مایه، خودداری كنید. زیرا با این كار هوای زیادی وارد مایه چیز كیك میشود كه موجب ترك خوردن روی چیز كیك خواهد شد.
یادآوری 1: برای تهیه این چیز كیك از این نوع بیسكویت و شكلات كه در تصویر مشاهده میكنید استفاده شده است.