Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 11 فروردین 1404 - 20:52

عدس پلو درباری

عدس پلو درباری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد لازم
عدس: ۱۰۰ گرم
برنج: ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
پیاز: ۲ عدد
کشمش پلویی: ۱ فنجان
مغز گردو: نصف فنجان
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه برای درست کردن این عدس پلوی خوشمزه ابتدا برنج را با آب ولرم و کمی نمک به مدت ۴ ساعت خیس کنید و عدس را با آب و کمی نمک بپزید. در مرحله بعد پیاز‌ها را رنده کنید و آب اضافه پیاز را بگیرید. حالا گوشت چرخ کرده را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به گوشت پیاز رنده شده اضافه کنید و مواد را با دست ورز بدهید و کوفته قلقلی درست کنید. کوفته‌ها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند، سپس داخل ماهی تابه همراه با کمی روغن سرخ کنید. کشمش پلویی را که از نیم ساعت قبل خیس داده‌اید، آبکش کنید و با کمی روغن داخل ماهی تابه حدود ۱ دقیقه با حرارت کم تفت بدهید، سپس مغز گردو را اضافه کنید و ۱ قاشق زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید و مواد را هم بزنید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. در مرحله بعد برنج را آبکش کنید و عدس پخته را با برنج آبکش شده مخلوط کنید. کف یک قابلمه نچسب، ته‌دیگ مورد نظرتان را (ترجیحا سیب زمینی) بگذارید و مقداری عدس پلو داخل قابلمه بریزید. حالا مخلوط کشمش و گردو را روی برنج بریزید و با قاشق صاف کنید. بقیه عدس پلو را با زعفران دم کرده غلیظ مخلوط کنید و روی لایه کشمش و گردو بریزید و در آخر کوفته قلقلی‌ها را روی سطح برنج بچیند و دمکنی بگذارید و عدس پلو را دم کنید. ۴۵ دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید و عدس پلو را داخل ظرف سرو برگردانید و نوش جان. لطفا مراقب انگشت‌های‌تان باشید!
تعداد بازديد: 151 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است