Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

دیزی اصیل ایرانی

دیزی اصیل ایرانی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

گوشت با استخوان  1 کیلو گرم

نخود و لوبیا سفید  200 گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

زردچوبه یک قاشق چایخوری

پیاز 2 عدد

دنبه  200 گرم

سیر 4 حبه

گوجه  فیله کردن  3 عدد

رب گوجه  2 قاشق سوپخوری

فلفل سبز  2 عدد

آبلیمو  5 قاشق سوپخوری

سیب زمینی 4 عدد متوسط

آشپزباشی - امیر کاظمپور

گوشت، حبوبات، نمک،‌ فلفل و زردچوبه را به همراه پیاز، دنبه، سیر، گوجه، رب، فلفل سبز و آبلیمو در ظرف مناسبی بریزید.

آن‌گاه به میزان کافی آب اضافه کنید و روی حرارت اجاق آن را بپزید.

حالا سیب‌زمینی را بیفزائید و آبگوشت را تا زمانی‌که کاملا پخته شود روی حرارت نگه دارید.

سپس دنبه و پیاز پخته را از آبگوشت جدا کرده و در ظرف مناسبی بکوبید و مجدداً به آبگوشت اضافه کنید.

برچسب ها: آشپزباشیغذای سنتی ایرانیدیزیغذای نونیدیزی اصیل ایرانیآبگوشت خوشمزهغذای لذیذ ایرانیطرز تهیه دیزی اصیل ایرانیمواد لازم برای تهیه دیزیامیر کاظمپور تعداد بازديد: 1713 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است